Υλικά
- 1 κιλο μοσχαρι νουα κομμενο σε λεπτες φετες
- 5 κ.σ βουτυρο
- 1 κ.σ αλευρι
- 3-4 σκελιδες σκορδο σε φετουλες
- 1/2φλυτζανι ξυδι
- 1-2 φλυτζανι κρασι λευκο
- 1 1/2 φλυτζανι ζωμο κρεατος η νερο
- 1/2 ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
- αλατι πιπερι
Εκτέλεση - ζεσταινουμε το βουτυρο σε βαθυ τηγανι και σωταρουμε το μοσχαρι για 3-4 λεπτα και απο τις δυο πλευρες να ροδισουν
- πασπαλιζουμε με το αλευρι και ανακατευουμε να μην κολλησουν. προσθετουμε το σκορδο και συνεχιζουμε για λιγο το σωταρισμα
- ριχνουμε το ξυδι και το κρασι, αλτοπιπερωνουμε και σιγοβραζουμε να εξατμιστουν
- προσθετουμε το ζωμο κρεατος και το μαιντανο, σιγοβραζουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας και να πηξει η σαλτσα
- σερβιρουμε με πατατες η ρυζι
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 6343 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |