Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σοφρίτο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Πέμπτη, 24/01/08

Υλικά

  • 1 κιλο μοσχαρι νουα κομμενο σε λεπτες φετες
  • 5 κ.σ βουτυρο
  • 1 κ.σ αλευρι
  • 3-4 σκελιδες σκορδο σε φετουλες
  • 1/2φλυτζανι ξυδι
  • 1-2 φλυτζανι κρασι λευκο
  • 1 1/2 φλυτζανι ζωμο κρεατος η νερο
  • 1/2 ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
  • αλατι πιπερι
Εκτέλεση
  • ζεσταινουμε το βουτυρο σε βαθυ τηγανι και σωταρουμε το μοσχαρι για 3-4 λεπτα και απο τις δυο πλευρες να ροδισουν
  • πασπαλιζουμε με το αλευρι και ανακατευουμε να μην κολλησουν. προσθετουμε το σκορδο και συνεχιζουμε για λιγο το σωταρισμα
  • ριχνουμε το ξυδι και το κρασι, αλτοπιπερωνουμε και σιγοβραζουμε να εξατμιστουν
  • προσθετουμε το ζωμο κρεατος και το μαιντανο, σιγοβραζουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας και να πηξει η σαλτσα
  • σερβιρουμε με πατατες η ρυζι

Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 6343
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 28-01-2008 19:43
 
αρχοντια νασαι καλα μεχρι εδω εφτασε η μυρωδια τελικα ειναι βασανιστικο να διαβαζεις ολες αυτες τις υπεροχες συνταγες
 
sgrav
2. 28-01-2008 19:46
 
αχ τι κανει η αφηρημαδα αυτο το σχλιο ηταν για την αρχοντια σορυ :cry
 
sgrav
3. 18-05-2011 09:16
 
Πολύ ωραία συνταγή Sgrav. Τη δοκίμασα χθες με τη διαφορά ότι αντί σε τηγάνι την έκανα σε πήλινο που κλείνει, στο φούρνο χωρίς αλεύρι και αντί για βούτυρο έβαλα ελαιόλαδο. 
Έγινε πολύ μαλακό και πολύ νόστιμο.
 
mariae

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 23/12/12 )