Υλικά - 1/2 κιλο φαβα
- 4 ποτηρια νερο
- 3 κρεμυδια σε ροδελες
- 1 ντοματα ξεφλουδισμενη χωρις σπορια κομμενη σε κυβους
- 1/2 φζυτζανι λαδι
- αλατι και πιπερι
Εκτέλεση - βραζουμε τη φαβα σε αλατισμενο νερο μέχρι να πιει ολο το νερο,
- την αφηνουμε να κρυωσει λιγο και την περναμε απο το μουλτι να γινει πουρες
- βαζουμε το λαδι σε ενα τηγανι και τηγανιζομε το κρεμμυδι και τη ντοματα
- τα προσθετουμε στη φαβα και ανκατευουμε καλα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8412 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |