Υλικα - 1 φιλετο κοτοπουλο κομμενο σε κυβους
- 1/2 μαρουλι ψιλοκομμενο
- 1 κ.σ ελαιολαδο
- 3-4 φετες μπεικον ψιλοκομμενο
- 4 κ,σ παρμεζανα τριμμενη
- φλουδες παρμεζανας και κρουτον για το γαρνιρισμα
Για τη βινεγκρετ - 4 κ.σ ελαιολαδο
- 1 κ.σ λεμονι
- 1 κ.σ ξυδι
- 1 κ.γ μουσταρδα
- αλατι πιπερι
Εκτελεση - ζεσταινουμε το ελαιολαδο και σωταρουμε το κοτοπουλο και μπεικον και το αφηνουμε να κρυωσει
- σε μια σαλατιερα βαζουμε το μαρουλι
- προσθετουμε το μιγμα με το κοτοπουλοκαι
- πασπαλιζουμε με παρμεζανα
- χτυπαμε καλα τα υλικα της βινεγκρετ και περιχυνουμε τη σαλατα
- σερβιρουμε τη σαλατα με κρουτον και φλουδες παρμεζανας
Προσθήκη ως Αγαπημένο (27) | Εμφανίσεις: 40645 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |