Υλικά
- 1 χταποδάκι μέτριο
- μισή κουπα ξύδι απο κρασί
- μισή κουπα ξύδι μπαλσάμικο
- λίγο ελαιολαδο
- 1-2 κοκκινες καυτερες πιπερίτσες
Εκτέλεση Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Το βάζουμε σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά να βγάλει τα υγρα του. Ανακατεύουμε κάθε τόσο και οταν το δουμε οτι εχει κοκκινήσει και πριν αρχισει να ξανατραβάει τα υγρά που εβγαλε, ρίχνουμε το λάδι και το ξύδι. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε μισή κουπα νερό και τις πιπερίτσες. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει το χταπόδι και να δέσει η σάλτσα. Δεν βάζουμε αλάτι αν δεν δοκιμάσουμε. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 9986 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |