Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψάρι λεμονάτο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από fraternator   
Τετάρτη, 30/01/08

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ψάρι καθαρισμένο (εγώ είχα κέφαλο)
  • 3 πατάτες
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι τριμένο και σε κόκκους
  • 2 λεμόνια
  • 1 κ.σ. αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 3-4 δάχτυλα νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα τις πατάτες που έχουμε καθαρίσει και κόψει στα τέσσερα.Ρίχνουμε και τα πιπέρια, αλάτι και λίγο λάδι. Αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Μόλις οι πατάτες έχουν μαλακώσει λίγο, βάζουμε στην κατσαρόλα από πάνω τους το ψάρι και το αφήνουμε κι αυτό να βράσει. Όταν είναι έτοιμο το φαγητό μας, ανακατεύουμε το χυμό από τα δύο λεμόνια με το αλεύρι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Το αφήνουμε όλο μάζι να πάρει μια βράση και να δέσει η σάλτσα και ... το τρώμε!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6844
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 30/01/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός