Υλικά
- 8 μεγαλες γαριδες
- 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
- 1 κοκκινη και μια πρασινη πιπερια σε λωριδες
- 3 κ.σ ελαιολαδο
- μισο σφηνακι ουζο
- 200γραμ φετα
- 1 ντοματα ξεφουδισμενη σε κυβους
Εκτέλεση
- καθαριζουμε τις γαριδες αφηνοντας το κεφαλι και την ουρα
- με μια οδοντογλυφιδα βγαζουμε το εντερακι που εχουν στην πλατη τους
- σε ενα τηγανι ριχνουμε το λαδι και σωταρουμε τις γαριδες με το σκορδο
- προσθετουμε τις πιπεριες και τις σβηνουμε με το ουζο, προσθετουμε τη ντοματα σιγοβραζουμε για 5 λεπτα
- ριχνουμε τη φετα κομμενη με το χερι και αφηνουμε μεχρι να μισολιωσει
- σερβιρουμε το σαγανακι με ψιλοκομμενο μαιντανο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 16442 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |