Υλικά - 250 γρ. τόνος (κονσέρβα) καλά στραγγισμένος από το λάδι του
- 2-3 χονδρές φέτες από μπαγιάτικο ψωμί
- 2-3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
- 1-2 σκελίδες σκόρδου λειωμένες
- λίγη ρίγανη
- λίγο μαύρο πιπέρι τριμμένο
- ελαιόλαδο καλό για το τηγάνισμα
Εκτέλεση - Μουσκεύετε το ψωμί και το στύβετε καλά.
- Λειώνετε τον τόνο με το πιρούνι.
- 'Ανακατεύετε σε μπολ όλα τα υλικά της συνταγής και τα ζυμώνετε.
- Πλάθετε να πάρουν στρογγυλό σχήμα.
- 'Αφήνετε τους κεφτέδες για 1 ώρα στο ψυγείο για να δέσει η ζύμη.
- Κατόπιν αλευρώνετε ελαφρά τους κεφτέδες και μετά τους τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά για να μην «αρπάξουν».
- Τους στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 12931 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |