Υλικά
- 1 κιλο σουπιες
- 1 κιλο χορτα διαφορα(σεσκουλα,καυκαληθρες,λαπαθα,παπαρουνες)
- 1/2 κιλο σπανακι
- 1 πρασο σε ροδελες
- 1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
- 2-3 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα
- 2 ντοματες τριμμενες στον τριφτη
- 1/2 ποτηρι ελαιολαδο
- αλατι πιπερι
- μισό ματσάκι άνιθο
Εκτέλεση
- καθαριζουμε τις σουπιες και τις κοβουμε σε μετρια κομματια
- καθαριζουμε ολα τα χορτα τα πλενουμε καλα και τα κοβουμε σε μετρια κομματια
- βαζουμε σε μια κασταρολα το λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι τα κρεμμυδακια και το πρασο
- ριχνουμε τις σουπιες τις γυριζουμε λιγο βαζουμε τη ντοματα 1 ποτηρι νερο και σιγοβραζουμε να μαλακωσουν οι σουπιες
- οταν το φαγητο μας μισοβρασει προσθετουμε τα χορτα και τα αφηνουμε αν βρασουν και να μεινουν με το λαδι τους
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 11902 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |