Υλικά
- 450 γραμ κουβερτουρα
- 100 γραμ κρεμα γαλακτος
- 3 κ.σ κονιακ
- 100 γραμ αποξηραμενα φρουτα(δαμασκηνα βερικοκα)ψιλοκομμενα
- 100 γραμ ψιχα απο φυστικια αιγινης ψιλοκομμενα
- 100 γραμ αμυγδαλα καβουρντισμενα και χοντροκομμενα
- 100 καρυδια χοντροκομμενα
- 2 κ.σ ζαχαρη αχνη
- λιγο βουτυρο
Εκτέλεση
- λιωνουμε τη σοκολατα σε μπαιν μαρι και τη διατηρουμε χλιαρη
- ανακατευουμε τη μιση λιωμενη σοκολατα με την κρεμα γαλακτος και το κονιακ
- προσθετουμε τα ξερα φρουτα, τα φυστικια, τα αμυγδαλα, τα καρυδια και τη ζαχαρη αχνη και ανακατευουμε καλα, αφήνουμε το μιγμα στο ψυγειο να πηξει για να μπορει να δουλευτει
- κατοπιν πλαθουμε 24 σοκολατακια και τα βυθιζουμε στην υπολοιπη σοκολατα
- τα βαζουμε σε αντικολιτικο χαρτι ελαφρα βουτυρωμενο και τα αφηνουμε να κρυωσουν
- ξεκολλαμε με σπατουλα και σερβιρουμε
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 12149 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |