Υλικά - 6 καλαμαρια μεγαλα (κατα προτιμηση φρεσκα)
- 2 ντοματες κομμενες σε φετες
- 200 γραμ κεφαλοτυρι κομμενο σε μπαστουνια
- 2 πιπεριες κομμενες σε μπαστουνια
- 1/2 ποτηρι ελαιολαδο
- 1/2 ποτηρι χυμο λεμονι
Εκτέλεση - καθαριζουμε τα καλαμαρια και τα αφηνουμε να στραγγιξουν
- κατοπιν παιρνουμε 1 κομματι κεφαλοτυρι 1 κομματι ντοματα 1 κομματι πιπερια και γεμιζουμε τα καλαμαρια, κλεινουμε το καθε καλαμαρι με μια οδοντογλυφιδα να μη μας βγει η γεμιση
- τα αραδιαζουμε σε μια σχαρα μαζι και τα πλοκαμια τους ψηνουμε στα καρβουνα η στο γκριλ για 15 λεπτα
- χτυπαμε καλα το λαδι και το λεμονι και περιχυνουμε τα καλαμαρια
- προσοχη δεν τα ψηνουμε για πιο πολλη ωρα γιατι θα σκληρυνουν, οσο για το τυρι μπορουμε να βαλουμε οτι μας αρεσει(κεφαλογραβιερα φετα)
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 19384 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |