Υλικά:
- Φέτες ψωμιού τόστ
- Τυρί γκούντα ή μοτσαρέλα
- Ζαμπόν ή γαλοπούλα
- Πιπεριά
- Μανιτάρια
- Κέτσαπ
- Ρίγανη ή βασιλικός
Εκτέλεση:
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με κέτσαπ και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη ή το φρέσκο βασιλικό. Προσθέτουμε ό,τι υλικό μας αρέσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να λοιώσουν τα τυριά. Αν μας αρέσει μαλακό το ψωμάκι τότε επιλέγουμε τη θέση γκριλ. Είναι ένα πολύ νόστιμο σνακ, ειδικά για τους λάτρεις της πίτσας (σαν και εμένα). Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 18019 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |