Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πιτσάκια ατομικά πανεύκολα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από Margarita   
Κυριακή, 10/02/08
Υλικά:
  • Φέτες ψωμιού τόστ
  • Τυρί γκούντα ή μοτσαρέλα
  • Ζαμπόν ή γαλοπούλα
  • Πιπεριά
  • Μανιτάρια
  • Κέτσαπ
  • Ρίγανη ή βασιλικός
Εκτέλεση:

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με κέτσαπ και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη ή το φρέσκο βασιλικό.
Προσθέτουμε ό,τι υλικό μας αρέσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να λοιώσουν τα τυριά.
Αν μας αρέσει μαλακό το ψωμάκι τότε επιλέγουμε τη θέση γκριλ.

Είναι ένα πολύ νόστιμο σνακ, ειδικά για τους λάτρεις της πίτσας (σαν και εμένα).


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 16366
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 10-02-2008 17:03
 
Mια ιδέα πάνω σε αυτό που προτείνεις, Μαργαρίτα, είναι να χρησιμοποιήσεις ψωμί του τοστ χωρίς κόρα, να αλείψεις το ταψί με βούτυρο ή λάδι, να βάλεις τις φέτες τη μια δίπλα στην άλλη και να προσθέσεις όλα τα άλλα υλικά που λες και έχουμε ταψί πίτσας έτοιμο, με ξεροψημένη βάση. Δε διαφέρει και πολύ από την άλλη πίτσα. Αυτό μπορεί να κάνει κανείς, αν είναι βιαστικός και θέλει πίτσα εδώ και τώρα. :grin
 
Lia_P
2. 10-02-2008 19:06
 
πανευκολη πιτσα πολυ ωραια ιδεα μαργαριτα
 
sgrav
3. 10-02-2008 22:16
 
Ξέχασα να προσθέσω στη συνταγή ότι πολύ νόστιμο ορεκτικούλι γίνεται και με krispies κριτσίνια. 
Λία όντως γίνεται πολύ γρήγορα. Ό,τι πρέπει για τους βιαστικούς και λαίμαργους!!!
 
margarita
4. 11-02-2008 08:56
 
Πολύ καλή η ιδέα σου. Θα την εφαρμόσω για όταν θέλω κάτι γρήγορο. Συνήθως εγώ όταν βαριόμουνα να κάνω ζύμη για πίτσα έβαζα πίτες για σουβλάκι. Είναι όμως πιο τραγανή έτσι.
 
EYHKOYK
5. 11-02-2008 09:54
 
Μια ακόμη παραλλαγή που ξετρελαίνει τα παιδιά είναι αντί για ψωμί μεγάλη πίτα στρογγυλή (όπως αυτές του 'γύρου'). Ο καθένας δημιουργεί τη δική του ατομική και στρογγυλή πίτσα η οποία είναι τέλεια. Τις ψήνω στον αέρα μέχρι να λειώσουν τα τυριά και ύστερα γίνονται ανάρπαστες!!!
 
yiouli
6. 11-02-2008 10:18
 
Επίσης μπορείτε να το κάνετε με αραβική πίτα. 
Πρόσφατα έφτιαξα τέτοια "πίτσα" στις φίλες μου που ήθελαν να πιούνε το κρασί τους με κάτι νόστιμο και ελαφρύ. 
Πήρα πίτες αραβικές τις λάδωσα ελαφρά, έστρωσα λεπτές φέτες ντομάτας, πασπάλισα με βασιλικό, έβαλα απο πάνω μερικά κομμάτια μοτσαρέλας και λίγες λωρίδες λιαστής ντομάτας και τις έψησα για λίγο στο γκρίλ μέσα σε ταψάκι σρωμένο με χαρτί φούρνου. 
Στο τέλος τις γαρνίρισα με λίγη φρέσκια ρόκα ραντισμένη με ελαιόλαδο.
 
al1975
7. 11-02-2008 13:25
 
Τελικά η πίτσα είναι το αγαπημένο φαγητό και άλλων. Όλες τις παραλλαγές που προτείνετε τις έχω δοκιμάσει. Και όλες μου αρέσουν!
 
margarita

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 21/07/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός