Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καταλούνια σπαγγέτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
Έχει υποβληθεί από KATE   
Κυριακή, 10/02/08
Υλικά
  • 250γρ φρέσκα μανιτάρια
  • 1/2 κουτί αποφλοιωμένα ντοματάκια (home made)
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Εxtra παρθένο Ελαιόλαδο
  • Φρέσκο βασιλικό
  • 1 φύλλο δάφνη
  • Αλάτι-πιπερι
Εκτέλεση
  • Βράζουμε το σπαγγέτι μαζί και το φύλλο δάφνης.
  • Σε τηγάνι με δυνατή φωτιά τσιγαρίζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε
    τα μανιτάρια και τις ντομάτες προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Εως ότου βράσουν.
  • Τέλος προσθέτουμε και το σπαγγέτι που έχουμε ετοιμάσει.
  • Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνοντας τη φωτιά για περίπου 5 λεπτά.
  • Τέλος προσθέτουμε το φρέσκο βασιλικό και σερβίρουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4710
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/04/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός