| Yλικά - 4 αυγά
- Ζάχαρη 250 g
- Ηλιέλαιο ή μαργαρίνη 230 g
- Τριμμένη φλούδα από 1 λεμόνι
- Αλεύρι 1 και 2/3 της κουπας
- 1 Baking Powder
- 1 κ.σ. γάλα
- ζαχαρη καστανή 2 κ.σ.
|
Εκτέλεση
- Χτυπήσετε τα αυγά.
- Προσθέστε ζάχαρη, λάδι, φλούδα λεμονιού, μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί καλά.
- Προσθέστε αλεύρι και το Baking Powder. Χτυπήσετε μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως.
- Γεμίστε το ταψί και πασπαλίστε με την καστανή ζάχαρη στο πάνω μέρος.
- Τοποθετείστε το ταψί σε φούρνο που έχει προθερμανθεί στους 200 oC και ψήστε το για 35 λεπτά μέχρι η κρούστα να ροδίσει.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 13084 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |