Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Spanish Cake "Magdalenas" Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 9
Έχει υποβληθεί από KATE   
Κυριακή, 10/02/08

magdalenas

Yλικά

  • 4 αυγά
  • Ζάχαρη 250 g
  • Ηλιέλαιο ή μαργαρίνη 230 g
  • Τριμμένη φλούδα από 1 λεμόνι
  • Αλεύρι 1 και 2/3 της κουπας
  • 1 Baking Powder
  • 1 κ.σ. γάλα
  • ζαχαρη καστανή 2 κ.σ.

Εκτέλεση

  1. Χτυπήσετε τα αυγά.
  2. Προσθέστε ζάχαρη, λάδι, φλούδα λεμονιού, μέχρι το μίγμα να ομογενοποιηθεί καλά.
  3. Προσθέστε αλεύρι και το Baking Powder. Χτυπήσετε μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως.
  4. Γεμίστε το ταψί και πασπαλίστε με την καστανή ζάχαρη στο πάνω μέρος.
  5. Τοποθετείστε το ταψί σε φούρνο που έχει προθερμανθεί στους 200 oC και ψήστε το για 35 λεπτά μέχρι η κρούστα να ροδίσει.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 13084
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 23-06-2008 17:58
 
:zzz :zzz :zzz
 
Pasxalitsa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 19/02/08 )