Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κιμάδες arrow Πιπεριές Χρωματιστές με κιμά
Πιπεριές Χρωματιστές με κιμά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από crystal   
Δευτέρα, 11/02/08
Υλικά
  • 8 μεγαλες πιπεριες ο,τι χρωμα θελουμε
  • 500 γρ κιμας
  • 2 κ.σ. πρασινη καυτη πιπερια
  • 1 κρεμμυδι
  • 1 σκελιδα σκορδο
  • 1/2 φλυντζανιου ψιλοκομμενα φρεσκα κρεμυδια
  • 1/4 ->>- μαιντανος
  • μπουκοβο,δενδρολιβανο
  • 1/2 ποτ. κρασιου κοκκινο κρασι
  • 1 κ.σ. corn flour
  • 4 τριμμενες ντοματες
  • 1 ποτηρι ζωμο κοτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια φαρδια ρηχη κατσαρολα με αρκετο λαδι σοταρουμε κιμα + κρεμμυδι + καυτη πιπερια μεχρι να ροδισει το μειγμα μας.
προσθετουμε τα μυρωδικα.

Γεμιζουμε τις πιπεριες με την γεμιση.Στην ιδια ρηχη κατσαρολα ριχνουμε το ζωμο κοτας και βαζουμε τις πιπεριες σε χαμηλη φωτια για μιση ωρα.

Βγαζουμε τις πιπεριες απο την κατσαρολα και στο ζωμο που εχει μεινει προσθετουμε σκορδο + φρεσκα κρεμμ + μαιντανο + ντοματες + κρασι + corn flour.Βραζουμε μεχρι να δεσει η σαλτσα.

Βαζουμε τις πιπεριες σε απλαδα και περιχυνουμε την σαλτσα..

Τη συνταγη αυτη την βρηκα στο ''νηστικο αρκουδι'' και την λατρεψα..
Η κανονικη συνταγη περιεχει και γαλετα η οποια εμενα δεν μου χρειαστηκε.
Επισης προσθετω 1 κγ κανελλα στην σαλτσα-ειμαι big fan..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑ


Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 4701
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 11-02-2008 15:05
 
Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου προτείνω την επόμενη φορά να το φτάξεις ως εξής: κόβεις τις πιπεριές οριζόντια (σα δύο βαρκούλες), τις γεμίζεις και τις βάζεις κατευθείαν στο ταψί με λίγη γαλέτα από πάνω και γραβιέρα μέσα στη γέμιση. Γίνονται εξίσου νόστιμες. Πολύ νόστιμη η πρότασή σου.
 
margarita
2. 11-02-2008 15:17
 
:zzz null 
πολυ ωραια η ιδεα σου διοτι γλυτωνει την διαδικασια με τον ζωμο κοτας που λιγο το μπλεκει το...θεμα. 
παντως το βρασιμο στο ζωμο τις μαλακωνει και επιπλεον επειδη ολα γινονται στο ιδιο σκευος ανακατευονται φυσικα ολα τα αρωματα. 
θα δοκιμασω σιγουρα την προταση σου παντως thanksss
 
crystal

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/04/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός