Υλικα: - Πατατες (4-5)
- Μπεικον (200-250)gr
- Τυρια τριμμενα (300-350)gr (Κατα προτιμηση: reggato,gouda,ημισκληρα..)
- Αλατι πιπερι (1-2 πρεζες)
- Μοσχοκαρυδο (1 πρεζα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τυλιγουμε τις πατατες με αλουμινοχαρτο και τις βαζουμε στον φουρνο στους 180 βαθμους για ενα τεταρτακι! Τις βγαζουμε απο τον φουρνο και τις αφηνουμε να κρυωσουνε λιγο,μολις κρυωσουνε τις κοβουμε στην μεση τις ξεκουφωνουμε και κανουμε μιγμα με τα υπολοιπα υλικα! Μολις κανουμε το μειγμα δηλαδη:Πατατες(ψυχα+καπακι πατατας) μπεικον τυρια αλατι πιπερι Μοσχοκαρυδο σε μια μπασινα και ανακατεψουμε καλα παιρνουμε αυτο το μειγμα και κουφωνουμε τις πατατες και τις γκρατιναρουμε δηλαδη τις ψηνουμε πολυ ελαφρα για 5' ισα ισα να παρουν χρωμα ροδοκοκκινο... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 13528 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |