Επιλογές μελών
Πέμπτη, 25/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Ειδική κατηγορία - Για μικροκύματα Ψαράκι τύπου Κίνας
Ψαράκι τύπου Κίνας |
Έχει υποβληθεί από Nena | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τετάρτη, 13/02/08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Υλικά:
Εκτέλεση:Σουρώστε τον ανανά και κοψτε τον (αν δεν είναι ήδη σε κομματάκια) κρατείστε όμως το ζωμό του. Κόψτε την πιπεριά σε μακρόστενα λεπτά κομμάτια. Κόψτε το ψάρι σε χοντρούτσικα κομμάτια καί ρίξτε τους λεμόνι. Σε μεγάλο μπολ βάλτε το βούτυρο. Βάλτε μέσα τα κομμάτια μπανάνας, τα κομμάτια του ανανά, της πιπεριάς, του ψαριου, και λίγο ζωμό ανανά. Πασπαλίστε τα με το κάρρυ, το τσίλι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Σκεπάστε το σκεύος και βάλτε το στα μικροκύματα στα 780/600/500 W για 11/15/18 λεπτά αντίστοιχα. Μια δυο φορές ανοιγετε ενδιάμεσα και ανακατεύετε, προσθέτοντας το κορν φλάουρ διαλυμένο στο κρασί, ώστε να δέσει η σάλτσα κάπως. Καλοφάγωτο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6764 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 14/02/08 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023