Υλικα - 4 μεγαλα στηθη κοτοπουλο
- 1 φλυτζανι τριμμενη γραβιερα
- 1/2 φλυτζανι ψιλοκομμενο ζαμπον
- αλατι
- πιπερι
Για το παναρισμα - 2 αυγα
- 1 φλυτζανι φρυγανια τριμμενη
Εκτελεση - σε ρνα μπωλ ανακατευουμε το τυρι και το ζαμπον
- ανοιγουμε τα φιλετα, τα χτυπαμε να πλατυνουν και τα αλατοπιπερωνουμε
- βαζουμε σε καθε φιλετο 2 μαγαλες κουταλιες απο το μιγμα ζαμπον- τυριου
- τα διπλωνουμε και τα στερεωνουμε με οδοντογλυφιδες
- χτυπαμε τα αυγα και βουταμε τα φιλετα πρωτα στο αυγο και μετα στη φρυγανια
- σε ενα τηγανι βαζουμε λιγο λαδι και τηγανιζουμε για λιγο τα φιλετα να ροδισουν
- κατοπιν βαζουμε τα φιλετα σε ενα ταψι και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για 20-25 λεπτα
- τα σερβιρουμε με ενα ριζοτο η πατατες οτι μας αρεσει
Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 6780 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |