Υλικά:
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 100 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. καβούρι ή γαρίδες
- 2 αυγά σφιχτοβρασμένα
- 400 γρ. μύδια (και από κουτί κάνει)
- 1 Κ. σ. (Κουταλιά σούπας) ψιλοκομμένο άνιθο
- 1/2 κρασοπότηρο άσπρο ξηρό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε βαθύ μπωλ (που να κάνει για μικροκύματα) βάζουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο και τις γαρίδες/καβούρι και τα βάζουμε τα μικροκύματα σε 780/600/500 W για 5/8/10 λεπτά αντίστοιχα. Δηλαδή αν βάλετε 780 W θα τ αφήσετε για 5 λεπτά κ.λπ. Ενδιάμεσα ανοίγετε και ανακατεύετε 2-3 φορές ανάλογα την ένταση. Πλένετε ή ξεπλένετε τα μύδια και τα στραγγίζετε. Κόβετε τα αυγά σε κύβους.Ψιλοκόβετε τον άνιθο. ΄Ολα αυτά τα προσθέτετε στο μπολ που είναι οι γαρίδες/καβούρι. Βάζετε το μπολ στα 450 W για 4 λεπτά. Ανακατεύετε 1-2 φορές και σε μια απ αυτές τις φορές προσθέστε το κρασί και το αλατοπίπερο Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6418 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |