Υλικά
- 1 πακέτο μαργαρίνη (250γρ)
- 2 κουτιά πτι-μπερ
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουβερτούρα
- 7 κ.σ. κόρν-φλάουρ
- 1 σαντυγί
Εκτέλεση Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ να λιώσει σιγά σιγά. Μετά ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, μόλις λιώσει και αυτή βάζουμε το ζαχαρούχο και δύο κουτάκια νερό(ως μεζούρα χρησιμοποιούμε το κουτάκι του ζαχαρούχου).Δυναμώνουμε την φωτιά και μόλις αρχίζει να βράζει διαλύουμε το κόρν φλάουρ σε ένα κουτάκι νερό (αν θέλουμε να γίνει πιο γλυκό εδώ προσθέτουμε και μερικές κουταλιές ζάχαρη), το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Την αφήνουμε να κρυώσει και μετά ρίχνουμε τα μπισκότα κομμένα.Απλώνουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ και το σκεπάζουμε με την σαντυγί, το στολίζουμε με τρούφα ή ότι άλλο θέλουμε. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 36998 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |