Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σαγανακι με ροκφορ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από VICKY   
Δευτέρα, 25/02/08
Υλικα
  • 200γρ. τυρι ροκφορ
  • 5-6 φετες μπεικον η παστουρμα
  • παπρικα καφτερη
Εκτελεση
  • στρωνουμε σε μια πιατελιτσα το μπεικον η το παστουρμα και θρυματιζουμε απο πανω το ροκφορ. το βαζουμε στα μικροκυματα για 4-5 λεπτα αναλογα παντα με το φουρνακι που εχουμε.
  • μπορουμε εαν θελουμε να το βαλουμε και πανω σε φρυγανισμενο ψωμι!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 9589
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 26-02-2008 12:16
 
Α, ωραία ιδέα. Σκέπτομαι λοιπόν πως αν το βάλουμε και σε βαθύτερο σκεύος κι από πάνω απ το τυρί βάλουμε και χοντροκομμένη ντομάτα, θα βγεί κάτι σαν σαγανάκι. ΄Ισως δε και με φέτα τυράκι...Τι ληγούρω είμαι!
 
Nena
2. 26-02-2008 13:44
 
νενα μου με τη φετα να βαλεις οπως λες ντοματουλα να βαλεις ομως πρασινη πιπερια λιγο λαδακι και λιγο μπουκοβο ειναι τρομερο
 
VICKY
3. 26-02-2008 16:19
 
Ελπίζω ομως τότε κορίτσια να μην το λέτε σαγανάκι ροκφόρ... :grin
 
IRINI

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 15/12/11 )