Υλικα - 200γρ. τυρι ροκφορ
- 5-6 φετες μπεικον η παστουρμα
- παπρικα καφτερη
Εκτελεση - στρωνουμε σε μια πιατελιτσα το μπεικον η το παστουρμα και θρυματιζουμε απο πανω το ροκφορ. το βαζουμε στα μικροκυματα για 4-5 λεπτα αναλογα παντα με το φουρνακι που εχουμε.
- μπορουμε εαν θελουμε να το βαλουμε και πανω σε φρυγανισμενο ψωμι!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 9589 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |