Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Μπακαλιάρος φρέσκος Γιαχνί
Μπακαλιάρος φρέσκος Γιαχνί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07

Υλικά:
(για 6 άτομα)

1 1/2 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο
1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, μεγάλα και ψιλοκομμένα
2 ντομάτες, τριμμένες
1 φλιτζάνι τσ. κρασί
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι


Τρόπος παρασκευής
Kόβετε το ψάρι σε μεγάλες φέτες, το αλατίζετε και το πιπερώνετε πολύ καλά.
Ωστόσο σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
Μόλις ροδίσουν τα κρεμμύδια, προσθέτετε το κρασί, την ντομάτα, το μαϊντανό, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνετε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά και προσθέτετε αμέσως το ψάρι.
Σκεπάζετε και ψήνετε για 15 ακόμα λεπτά.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )