Φωτογραφία απο το μέλος: Faye Υλικα
- 1/2 φλυτζανι λευκο η ροζ ταραμα
- 1 1/2 φλυτζανι μπαγιατικο ψωμι χωρις κορα
- 1 φλυτζανι καλο ελαιολαδο
- ο χυμος απο 2-3 λεμονια
- 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο (προεραιτικα)
Εκτελεση
Μουσκευουμε το ψωμι και το στιβουμε καλα. Σε ενα γουδι βαζουμε τον ταραμα και λιγο απο το λαδι και αρχιζουμε να χτυπαμε προσθετοντας λιγο-λιγο το ψωμι. Αν βαλουμε το κρεμμυδι το τριβουμε στον τριφτη και το στραγγιζουμε καλα να φυγουν τα υγρα του και το προσθετουμε στον ταραμα. Συνεχιζουμε να χτυπαμε ριχνοντας εναλλαξ το λαδι και το λεμονι μεχρι το μειγμα να γινει λειο Καλη επιτυχια Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 27909 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |