Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Μπακαλιάρος Σκορδαλιά
Μπακαλιάρος Σκορδαλιά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07
Υλικά:
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
1 φλυτζάνι αλεύρι
2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
λίγη μπύρα
λάδι για τηγάνισμα
σκορδαλιά

Τρόπος παρασκευής
Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό
Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και τη μπύρα να κάνετε ένα πηχτό χυλό
Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά
Βουτάτε το κάθε κομμάτι στο χυλό να καλυφθεί απ'όλες τις πλευρές
Βάζετε το λάδι να κάψει
Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές
Σερβίρετε με σκορδαλιά
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )