Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Triffle με βατομουρα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Παρασκευή, 29/02/08
Υλικα
  • 500 γραμ κατεψυγμενα βατομουρα
  • 4 κ.σ ζαχαρη
  • 4 κ.σ λικερ αμαρετο (η οτι αλλο σας αρεσει)
  • 250 γραμ ετοιμο η σπιτικο κεικ σε κομματακια
  • 250 γραμ τυρι μασκαρπονε η φιλαδελφια
  • 2 φακελακια ανθος αραβοσιτου βανιλια
  • 1 βανιλια
  • 500 γραμ κρεμα γαλακτος
Εκτελεση
  • φτιαχνουμε το ανθος αραβοσιτου συμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασιας και το αφηνουμε να κρυωσει
  • βαζουμε τα βατομουρα με τη ζαχαρη σε ενα κατσαρολακι και τα βραζουμε σε χαμηλη φωτια για 10 λεπτα
  • προσθετουμε το λικερ και αφηνουμε να κρυωσουν
  • σε ενα μεγαλο γιαλινο μπωλ βαζουμε τα κομματακια απο το κεικ και ριχνουμε το 1/3 απο τα βατομουρα με λιγο απο το σιροπι τους
  • χτυπαμε σε ενα μπωλ το τυρι να αφρατεψει
  • ριχνουμε τη βανιλια και το ανθος αραβοσιτου και ανακατευουμε καλα και το ριχνουμε πανω απο το κεικ
  • χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντυγη και τη ριχνουμε και αυτη στο μπωλ
  • αφηνουμε το γλυκο στο ψυγειο να παγωσει αφου παγωσει ριχνουμε τα βατομουρα και σερβιρουμε

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9949
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 01-03-2008 11:56
 
:zzz :zzz τελειο φαίνεται.Εφτιαξα εχθες κεικ οποτε θα το φτιαξω αυριο κι ολας. θα σου γραψω εντυπώσεις.
 
VICKY
2. 01-03-2008 14:36
 
πολυ καλο ακουγεται :eek :eek :eek  
τελειο :upset :upset :upset :upset
 
giota
3. 01-03-2008 19:24
 
Η απορία μου και ο λόγος που δεν δοκίμασα ποτέ να κάνω τραϊφλ είναι ο τρόπος σερβιρίσματος. Πως σερβίρεται το τραϊφλ?
 
Anta
4. 01-03-2008 21:03
 
εγω αντα μου το σερβιρω κουταλιες αν ομως θελεις για εντυπωσιακο σερβιρισμα ειναι καλυτερα να το κανεις σε ποτηρια να μοιρασεις δηλαδη τα υλικα σε κολονατα ποτηρια και να τα παγωσεις
 
sgrav
5. 04-03-2008 12:15
 
Πολύ νόστιμη μου ακούγεται.... Θα την δοκιμάσω σύντομα! :) Ευχαριστούμε, sgrav.
 
Pan
6. 07-03-2011 20:00
 
Μια ερώτηση - το φιλαδέλφεια πότε το βάζουμε? το ανακατεύουμε μήπως με το ανθος αραβοσ. ή τη σαντιγύ?
 
m54

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )