Φωτογραφία απο το μέλος: Faye Υλικα - 1 κιλο φιλετο μπακαλιαρου σε μεριδες ξαλμιρισμενος
- 1 1/2 φλιτζανι αλευρι για ολες τις χρησεις
- 1 1/2 φλυτζανι μπυρα η σοδα υγρη
- 1 κ.γ ζαχαρη
- 2 κ.σ ελαιολαδο
- λιγο αλατι και πιπερι
Εκτελεση - ανακατευουμε αλα τα υλικα για το κουρκουτι χτυπωντας με το συρμα να γινει ενας λειος χυλος
- αλευρωνουμε το βακαλαο, τον βουταμε στο κουρκουτι και τηγανιζουμε
παραλαγη για κουρκουτι - 1 1/2 φλυτζανι αλευρι φαρινα διαλυμενο με ενα φλυτζανι νερο
- 1 αυγο και
- 1 σφηνακι ουζο η τσιπουρο
Tip.αλευρωνουμε παντα τον μπακαλιαρο πριν τον βυθισουμε στο κουρκουτι
Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 64953 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |