Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
bookmark 
Συχνές αναζητήσεις

αγκινάρες   αρνάκι   γαρίδες   γεμιστά   γιαούρτι   κολοκυθάκια   κοτόπουλο   κουλουράκια   λαχανικά   μακαρόνια   μανιτάρια   μαρμελάδα   μελιτζάνες   μοσχάρι   μπέικον   μπισκότα   μπριζόλες   ντομάτα   παγωτό   πατάτες   πιπεριές   πορτοκάλι   σοκολάτα   σουφλέ   σπανάκι   τάρτα   τούρτα   τυρόπιτα   φιλέτο   χοιρινό   χταπόδι  

Προτεινόμενος πλοηγός
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Μπακαλιαρος τηγανητος με κουρκουτι
Μπακαλιαρος τηγανητος με κουρκουτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 14
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Κυριακή, 02/03/08
facebook172_400
Φωτογραφία απο το μέλος: Faye
Υλικα
  • 1 κιλο φιλετο μπακαλιαρου σε μεριδες ξαλμιρισμενος
  • 1 1/2 φλιτζανι αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 1 1/2 φλυτζανι μπυρα η σοδα υγρη
  • 1 κ.γ ζαχαρη
  • 2 κ.σ ελαιολαδο
  • λιγο αλατι και πιπερι
Εκτελεση
  • ανακατευουμε αλα τα υλικα για το κουρκουτι χτυπωντας με το συρμα να γινει ενας λειος χυλος
  • αλευρωνουμε το βακαλαο, τον βουταμε στο κουρκουτι και τηγανιζουμε

παραλαγη για κουρκουτι

  • 1 1/2 φλυτζανι αλευρι φαρινα διαλυμενο με ενα φλυτζανι νερο
  • 1 αυγο και
  • 1 σφηνακι ουζο η τσιπουρο

Tip.αλευρωνουμε παντα τον μπακαλιαρο πριν τον βυθισουμε στο κουρκουτι


Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 56534
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 03-03-2008 23:59
 
κλασική και πολύ νόστιμη η συνταγουλα!! 
αν το αλεύρι είναι καβουρδισμένο ελαφρά,(χωρίς λάδι φυσικά)που θα αλευρώσεις τον μπακαλιάρο και μετά με το κουρκούτι κλπ-κλπ!!!είναι ακόμα νοστιμότερο!!!πάντα νάχεις καλά μαγειρέματα!!! :)
 
kleiw
2. 03-03-2008 14:10
 
Οντως κλασική και νόστιμη συνταγή, εγώ στο κουρκούτι βάζω κόκκινο πιπέρι το γλυκό βέβαια και παίρνει ωραίο χρώμα. 
:)
 
xrysa
3. 25-03-2008 13:47
 
θα το δοκιμάσω σήμερα . 
Ελπίζω να προσθέσετε και την σκορδαλιά . Ευχαριστώ πολύ !!!!!
 
florax
4. 25-03-2008 21:01
 
Kι έλεγα γιατί δεν μου πετυχαίνει το κουρκούτι! Αφού το έκανα με σκέτο αλεύρι και μπύρα!... Δεν ήξερα ότι βάζεις και λάδι και αλατοπίπερο και ότι γίνεται και με σόδα! Ευχαριστούμε Κωνσταντίνα :)
 
Ranja
5. 16-01-2010 12:15
 
Η αλήθεια είναι ότι χρόνια προσπαθώ να τηγανήσω τον μπακαλιάρο με κουρκούτι αλλά μάταια :sigh Σήμερα όμως τα κατάφερα!!!!!Σ\'ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή ;)
 
renaki
6. 22-01-2010 04:11
 
Τέλεια ψήθηκε το μπακαλιαράκι παιδιά, τραγανό απ έξω και μαλακό μέσα. Αυτή τη φορά έβαλα τσίπουρο αντί για ούζο και είχε μιά ιδιαίτερη γεύση πολύ ωραία. Σας το προτείνω λοιπόν. :)
 
Faye
7. 26-10-2012 12:39
 
:grin ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΑΛΛΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ
 
KAPA63

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 30/03/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Αντικολλητικό τηγάνι με επίστρωση
Συνεργασίες
Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρα
Το Top στην φιλοξενία