ΥΛΙΚΑ
- 2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
- 2 αυγά
- 1 βανίλια
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ- 1 ΦΛ. ζάχαρη
- 1/2 φλ. νερό
- 1κ.σ. χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Φτιάχνουμε την καραμέλα και ρίχνουμε σε μέτρια φόρμα. Ανακατεύουμε το γάλα με ίση ποσότητα νερού, ρίχνουμε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπάμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Αδειάζουμε στη φόρμα που την τοποθετούμε σε ταψί με χλιαρό νερό και ψήνουμε στο φούρνο στούς 180 βαθμούς για 1 ώρα ή μέχρι να βυθίσουμε ένα μαχαίρι στην κρέμα και να βγεί καθαρό. Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε σε πιατέλα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8055 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |