Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σταμνατο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τρίτη, 04/03/08
Υλικα
  • 500 γραμ χοιρινο κομμενο σε μεριδες
  • 500 γραμ αρνι κομμενο σε μεριδες
  • 500 γραμ μοσχαρι κομμενο σε μεριδες
  • 500 γραμ κοτοπουλο κομμενο σε μεριδες
  • 2 κρεμμυδια μεγαλα κομμενα σε χοντρες φετες
  • 5-6 σκελιδες σκορδο
  • 250 γραμ κεφαλοτυρι σε κυβους
  • 1 ποτηρακι κρασι
  • 1 κ.γ μπουκοβο
  • 1 κ.γ θυμαρι
  • αλατι-πιπερι
  • 2/3 φλυτζανιου ελαιολαδο και 2 κ.σ βουτυρο
Εκτελεση
  • ανακατευουμε ολα τα κρεατα μαζι και τα αλατοπιπερωνουμε
  • τα βαζουμε σε μια πηλινη η εμαγιε γαστρα, προσθετουμε το τυρι και ενα φλυτζανι νερο και τα σκεπαζουμε
  • ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 150-160 βαθμους για 3-3 1/2 ωρες

παραδοσιακα σφραγιζανε το καπακι της σταμνας γυρω-γυρω με ζυμαρι για να μη φυγει ο ατμος του φαγητου και να διατηρειται η νοστιμια του


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 8525
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 05-03-2008 09:24
 
Υπέροχο φαγητό που το έχω κάνει πολλές φορές. Εγώ βάζω και πατατούλες από κάτω. Περιττό να πω ότι οι πατάτες γίνονται πιο νόστιμες από το κρέας γιατί τραβάνε όλες τις γεύσεις.
 
Mary
2. 05-03-2008 10:22
 
δεν το έχω μαγειρλεψει ποτέ αλλά θα το φτιάξω φαίνεται πολύ νόστομο όντως!
 
melina
3. 26-01-2010 21:34
 
δεν το εχω ξανακουσει αυτο το φαγητο αλλα φαινεται πολυυυ καλοοο. Σιγουρα θα το φτιαξω με την πρωτη ευκαιρια.
 
georgi79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 04/03/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός