Υλικα - 500 γραμ χοιρινο κομμενο σε μεριδες
- 500 γραμ αρνι κομμενο σε μεριδες
- 500 γραμ μοσχαρι κομμενο σε μεριδες
- 500 γραμ κοτοπουλο κομμενο σε μεριδες
- 2 κρεμμυδια μεγαλα κομμενα σε χοντρες φετες
- 5-6 σκελιδες σκορδο
- 250 γραμ κεφαλοτυρι σε κυβους
- 1 ποτηρακι κρασι
- 1 κ.γ μπουκοβο
- 1 κ.γ θυμαρι
- αλατι-πιπερι
- 2/3 φλυτζανιου ελαιολαδο και 2 κ.σ βουτυρο
Εκτελεση - ανακατευουμε ολα τα κρεατα μαζι και τα αλατοπιπερωνουμε
- τα βαζουμε σε μια πηλινη η εμαγιε γαστρα, προσθετουμε το τυρι και ενα φλυτζανι νερο και τα σκεπαζουμε
- ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 150-160 βαθμους για 3-3 1/2 ωρες
παραδοσιακα σφραγιζανε το καπακι της σταμνας γυρω-γυρω με ζυμαρι για να μη φυγει ο ατμος του φαγητου και να διατηρειται η νοστιμια του Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 10212 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |