Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αχλαδια γεμιστα και σιροπιαστα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τρίτη, 04/03/08
Υλικα
  • 6 αχλαδια μετρια και ωριμα
  • 6 μπισκοτα στρογγυλα
  • 6 κερασια γλυκο του κουταλιου
  • 3 ποτηρια ζαχαρη
  • 1 1/2 ποτηρι νερο
  • 1 φλυτζανι αμυγδαλα καβουρντισμενα
  • 1 ξυλο κανελα
  • λιγα γαρυφαλα ολοκληρα
  • 1 κ.γ χυμος λεμονιου
  • σαντιγη οση θελετε
Εκτελεση
  • καθαριζουμε τα αχλαδια απο τις φλουδες και με το ειδικο εργαλειο βγαζουμε τα κουκουτσια
  • σε μια κατσαρολα βαζουμε το νερο τη ζαχαρη την κανελα τα γαρυφαλα και το λεμονι και βραζουμε 5 λεπτα
  • κατοπιν βαζουμε τα αχλαδια και τα βραζουμε γυριζοντας συχνα μεχρι να μαλακωσουν λιγο και να πιουν το σιροπι
  • βγαζουμε τα αχλαδια και μολις κρυωσουν λιγο τα γεμιζουμε εκει που ηταν τα κουκουτσια με αμυγδαλα
  • σε μια πιατελα στρωνουμε τα μπισκοτα και βαζουμε στο καθενα απο ενα ορθιο αχλαδι
  • γαρνιρουμε με τη σαντιγη και τα κερασια και τα βαζουμε στο ψυγειο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6843
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 04/03/08 )