ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό μύδια (χωρίς το κέλυφος)
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά
- 2 κ.σ. αλεύρι αραιωμένο σε 1 φλ. νερό
- 3/4 φλ. λάδι
- 3κ.σ. πολύ ψιλοκομένο μαιντανό
- 1/4 φλ. χυμό λεμονιού
- 1 φύλλο δάφνη
- 2 κ.γ. θυμάρι
- 2κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε τα μύδια και την πιπεριά στο λάδι.Ρίχνουμε το αλεύρι με το νερό, τη μουστάρδα, το θυμάρι, τη δάφνη και αλάτι. Βράζουμε για λίγο ώσπου να πήξει η σάλτσα, και βγάζουμε απο τη φωτιά. ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και το μαιντανό ανακατεύουμε και σερβίρουμε ζεστά τα μύδια. Δεν βράζουμε πολύ για να μη γίνουν σκληρά τα μύδια. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11019 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |