Υλικα - 1 πακετο φυλλο καταιφι
- 400γραμ κασερι
- 6 αυγα
- 1 πιπερια κοκινη ψιλοκομμενη(προεραιτικα)
- 200 γραμ φετα
- 100 γραμ ανθοτυρο
- 200 γραμ κεφαλογραβιερα
- 1 κουτι γαλα εβαπορε διαλυμμενο στη μιση ποσοτητα νερου
- 250 γραμ φρεσκο βουτυρο
Εκτελεση - τριβουμε τα τυρια σε χοντρο τριφτη και λιωνουμε το ανθοτυρο με το πηρουνι
- τα βαζουμε σε ενα μπωλ και τα ανακατευουμε
- αλοιφουμε με βουτυρο ενα πυρεξ και βαζουμε το μισο απο το φυλλο και το ανοιγουμε με τα δαχτυλα μας καλα
- σκορπιζουμε επανω το μειγμα των τυριων να παει παντου και βαζουμε το υπολοιπο καταιφι καλα ανοιγμενο
- ζεσταινουμε το υπολοιπο βουτυρο σε ενα κατσαρολακι και περιχυνουμε την πιτα
- σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα με το γαλα και περιχυνουμε κουταλια-κουταλια την πιτα
- ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 30-40 λεπτα να ροδισει καλα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 18508 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |