Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κατσικάκι Γιουβέτσι No.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από atalanth   
Κυριακή, 09/03/08
ΥΛΙΚΑ
  • 1,5 κιλό κατσίκι (πλάτη)
  • μισό κιλό κριθαράκι μέτριο
  • 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • λίγο δυόσμο
  • χυμό τομάτας ή πάστα
  • τυρί
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένω και αλατοπιπερώνω το κρέας που δεν το έχω τεμαχίσει και το τοποθετώ στο ταψί με λάδι μόνο.Κατόπιν το βάζω στο φούρνο να σοταριστεί-ψηθεί.Όταν ροδίσει καλά προσθέτω τα κρεμμυδάκια.το δυόσμο(ψιλοκομμένα),το χυμό τομάτας και νερό και αφήνω να ψηθεί αρκετά.Όταν μισοψηθεί προσθέτω το κριθαράκι (λιγότερο από το μισό κιλό),νερό και αλάτι όσο χτειάζεται και αφήνω να βράσει.
Σερβίρεται ζεστό με τυρί.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11381
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 11-03-2008 09:18
 
Δύοσμο στο γιουβέτσι? Ενδιαφέρον. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω εντυπώσεις!!!!
 
Mary
2. 11-03-2008 11:02
 
Ταιριάζει και πολύ μάλιστα κορίτσια :p
 
SELINI
3. 11-03-2008 17:40
 
κι εγώ βάζω δυόσμο κοριτσάκια μου ! όντως το νοστιμίζει πολύ! μπράβο πολύ νόστιμη συνταγή
 
melina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 27/03/10 )