ΥΛΙΚΑ
- 1,5 κιλό κατσίκι (πλάτη)
- μισό κιλό κριθαράκι μέτριο
- 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- λίγο δυόσμο
- χυμό τομάτας ή πάστα
- τυρί
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένω και αλατοπιπερώνω το κρέας που δεν το έχω τεμαχίσει και το τοποθετώ στο ταψί με λάδι μόνο.Κατόπιν το βάζω στο φούρνο να σοταριστεί-ψηθεί.Όταν ροδίσει καλά προσθέτω τα κρεμμυδάκια.το δυόσμο(ψιλοκομμένα),το χυμό τομάτας και νερό και αφήνω να ψηθεί αρκετά.Όταν μισοψηθεί προσθέτω το κριθαράκι (λιγότερο από το μισό κιλό),νερό και αλάτι όσο χτειάζεται και αφήνω να βράσει. Σερβίρεται ζεστό με τυρί. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11381 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |