Υλικά: - 1,5 κιλο σουπιες
- 3 κρεμμύδιαψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/2 κούπα ξύδι απο κρασί
- λίγο μάραθο ψιλοκομμένο
- λίγο μαϊντανο ψιλοκομμένο
- 1 κουτι ντοματακια
- 1 κ.σ. πελτέ
- λάδι
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις σουπιες. Τις κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με το ξύδι σε χαμηλή φωτια. Οταν μεινουν σχεδόν στεγνές προθέτουμε το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφηνουμε να σωταριστουν για λίγο. Στη συνέχεια βάζουμε το μάραθο και το μαϊντανό, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, αλάτι,πιπέρι και ένα ποτηρι νερό. Αφήνουμε τις σουπιες να βράσουν και να δέσει η σάλτσα τους. Σερβιρονται ζεστές. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 17838 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |