Υλικά (Για 50 μερίδες) - 750 γρ μανούρι φρέσκο τριμμένο
- 2 αυγά
- 20 γρ φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
- 100 γρ σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι
- 100 γρ καρύδια σπασμένα σε μικρά κομματάκια
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 150 γρ βούτυρο λιωμένο για το λάδωμα του φύλλου
Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε το μανούρι καλά μαζί με τα αυγά.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες των 6 εκ και το βουτυρώνουμε.
- Βάζουμε σε κάθε φύλλο 20 γρ γέμιση και το τυλίγουμε σε φλογέρα.
- Τηγανίζουμε τις φλογέρες σε φριτέζα στους 180C για 3 λεπτά περίπου.
Αν θέλουμε μπορούν οι φλογέρες να ψηθούν και στο φούρνο. Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6523 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |