Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κουνουπίδι γιαχνί Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από yiouli   
Πέμπτη, 20/03/08
faye267_400
Φωτογραφία απο το μέλος: Faye

Ένα διαφορετικό φαγητό για τις ημέρες της νηστείας.

Υλικά:
  • 1 μέτριο κουνουπίδι (όχι μεγάλο)
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • 1 ξύλο κανέλλα
  • λίγο μαϊντανό ή σέλινο
  • 1 καρότο
  • λίγα μανιτάρια (προαιρετικά)
  • pummaro και 1 τομάτα τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι, λάδι
Εκτέλεση:

Κόβουμε σε κομμάτια το κουνουπίδι και το σωτάρουμε. Προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι.
Σωτάρουμε και τα μανιτάρια, αν βάλουμε.
Ρίχνουμε το pummaro και αν έχουμε τομάτες τρίβουμε και μια για επιπλέον νοστιμιά.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι.
Το φαγητό αυτό θέλει μπόλικο λαδάκι για να δέσει καλά η σαλτσούλα.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 11022
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 21-03-2008 00:18
 
Φαίνεται ωραίο φαγητάκι... όμως, σαν beginner ρωτάω τώρα εγώ... πόσο λάδι δηλαδή και σε ποιό στάδιο το προσθέτουμε; Sorry για την άγνοια... 
Ευχαριστώ
 
beginner
2. 21-03-2008 09:14
 
Στην αρχή στο σωτάρισμα βάλε τόσο λάδι όσο να καλύπτει τον πάτο της κατσαρόλας. Όταν βάλεις τα άλλα υλικά ρίξε μισό ποτήρι λάδι περίπου. Να δεις στο τέλος να μην είναι νερομπλούμ αλλά να έχει πηχτή σάλτσα.
 
yiouli
3. 04-12-2009 23:18
 
Το έκανα σήμερα για πρώτη φορά.¨Εγινε πολύ νόστιμο.Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την τόσο νόστιμη και απλή συνταγή.pxaven
 
pxaven

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 13/01/12 )