Υλικά:
- 1 πακέτο πένες
- 2 φρέσκιες ντομάτες
- 1 μικρό κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
- 2 σ.κ. ελιές αποπυρηνωμένες κομμένες σε φέτες
- 1 κ.σ. κάπαρη (σπόρους)
- 1 φλ. καφέ κρέμα γάλακτος
- λάδι
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πένες και τις καίμε με λάδι ή βουτυρο και τις διατηρούμε ζεστές. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα σωτάρωντας σε λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε λίγο και αυτά να σωταριστούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμένες, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρουν μία βράση προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10' λεπτά. Κατόπιν βάζουμε και τις ελιές με την κάπαρη και αφήνουμε λίγο ακόμα να βράσει. Λίγα λεπτά πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος. Σερβρίρουμε τη σάλτσα επάνω απο τις πένες με τριμμένο τυρί. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 10217 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |