Σελίδα 1 από 2 Αυτή είναι μια συνταγή που την πήρα από την μαμά μου.
Υλικά
- 1 ποτήρι ινδοκάρυδο
- 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 2 ποτήρια λάδι
- 6 ποτήρια νερό
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το λάδι, την ζάχαρη και τις βανίλιες. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με την καρύδα. Μόλις το νερό αρχίζει να βράζει και λιώσει η ζάχαρη χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά και ρίχνουμε το σιμιγδάλι με την καρύδα. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να αρχίσει να ξεκολά από τα τοιχώματα της κατσαρόλας.Οταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από την φωτιά και σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Βάζουμε το χαλβά σε φόρμα και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με επιπέον καρύδα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 28552 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|