Αυτή η συνταγή είναι μια πολύ απλή συνταγή για τηγανιτές πατάτες. Τις έφτιαχνε η γιαγιά μου με πραγματική ιεροτελεστεία σε όλα τα εγγόνια σε πετρογκάζ. Από τη στιγμή που πέθανε δεν τις ξανάφτιαξε ποτέ κανένας!
Υλικά :
- 1 κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες
- αλεύρι για να τις αλευρώσουμε
- λάδι για τηγάνισμα
- φαρδύ τηγάνι
Παρασκευή :
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πατάτες, τις αλευρώνουμε και αφού κάψει το λάδι τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι απ' τις δύο πλευρές. Αποκτούν μια ωραία, λεπτή και γευστική κρούστα και είναι πεντανόστιμες. Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 15439 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |