ΥΛΙΚΑ
- 1 μάτσο σπαράγγια άγρια
- λίγο λάδι(3-4 κουτ.σούπας)
- αλάτι,πιπέρι
- χυμό από λεμόνι
- ελάχιστο νερό(2-3 κουτ.σούπας)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε καλά τα σπαράγγια ,τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε λαδόχαρτο.Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το λάδι και το νερό.Στη συνέχεια τα τυλίγουμε σε δέμα ώστε να μην χυθούν τα υγρά.Καλό είναι όταν τα κάνουμε δέμα να τα τυλίξουμε και με αλουμινόχαρτο.Αφού τα κλείσουμε καλά τα βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα τουλάχιστον στους 180-200 βαθμούς.Όταν ψηθούν τα βγάζουμε προσεχτικά και τα τοποθετούμε σε πιάτο μαζί με το ζωμό τους (εκεί είναι η νοστιμιά) και προσθέτουμε το λεμόνι. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ! Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 14955 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |