Υλικά:
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100-120 γρ. μπέϊκον
- 1 κρέμα γάλακτος
- 4 κουτ. σούπας βότκα
- 1 κουτί τομάτα κονκασέ ή pummaro
- αλάτι, πιπέρι,ρίγανη, πάπρικα, λάδι
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο λαδάκι. Προσθέτουμε το μπέϊκον, 'σβύνουμε' με τη βότκα και έπειτα ρίχνουμε τα μυρωδικά και την τομάτα. Μόλις 'δέσει' η σάλτσα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 2-3 λεπτά να βράσει. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα ζυμαρικά ή αν θέλουμε βάζουμε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη σουπιέρα και ρίχνουμε όλη τη σάλτσα πάνω ώστε να γίνουν όλα τα ζυμαρικά ΡΟΖ! Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 26425 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |