Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κέικ με χαλβά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από xrysa   
Τρίτη, 08/04/08

Η συνταγή αυτή είναι του Γ.Γκελντή. Η μόνη αλλαγή που έκανα εγώ ήταν ότι αντί για φρουί γλασσέ που γράφει (επειδή δεν τα πολυσυμπαθώ) την μια φορά έβαλα καρυδόψυχα και την άλλη λίγο μήλο κομμένο σε κυβάκια.

Υλικά
  • 1 φαρίνα 500 γρ.
  • 400 γρ. χαλβά βανίλια
  • 1 ποτήρι νερού ζάχαρη
  • 1 ποτήρι νερού πορτοκάλι χυμό
  • 1 ποτήρι νερού σπορέλαιο
  • 2 κ.γ σόδα
  • 1 κ.γ κανέλα
  • 1/2 κ.γ. γαρύφαλο
  • 1 φλυτζάνα φρουί γλασσέ
Εκτέλεση
Χτυπάμε με το σύρμα τον χυμό πορτοκαλιού, το λάδι, την ζάχαρη, την κανέλα, την σόδα και το γαρύφαλο. Προσθέτουμε τον χαλβά τριμένο και κατόπιν σιγά σιγά το αλεύρι. Στο τέλος ρίχνουμε και τα φρουί γλασσέ. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά και βάζουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψί ή φόρμα. Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7856
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 08/04/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός