Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή που την κάνω συχνά. Τις αγκινάρες εγώ τις καθαρίζω τις προβράζω και τις κρατάω φυλαγμένες στον καταψύκτη. Έτσι μόλις πεινάσουμε τις ξεπαγώνω και κατευθείαν για μαγείρεμα.
Υλικά
- 4 αγκινάρες προβρασμένες (ή φρέσκες που θα τις βράσετε για 15 λεπτά)
- 3 αυγά
- 1 μεριδούλα γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι για το τηγάνι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις αγκινάρες σε χοντρά κομμάτια. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε το λάδι να κάψει. Ρίχνουμε τις αγκινάρες και τις τηγανίζουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλάτι και πιπέρι. Μόλις δοκιμάσουμε τις αγκινάρες ότι έχουν μαλακώσει ρίχνουμε και τα αυγά και ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να πήξουν. Kαλή σας όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 22167 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |