Πήγα σε μια επίσκεψη την Παρασκευή και η οικοδέσποινα είχε φτιάξει την τυροπιτα που σας γράφω, είναι πολύ νόστιμη – έχει ωραία εμφάνιση – δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας και όπως θα δείτε είναι απλούστατη στην εκτέλεση. Η συνταγή είναι όπως ακριβώς μου την έγραψε, οπότε για τα υπόλοιπα αυτοσχεδιάζουμε Υλικά
- 2 γιαούρτια αγελαδίτσες
- 1 ποτήρι του νερού φαρινάπ
- 5 αυγά
- 1 βούτυρο μαλακό ή becel (με την ενδειξη ''κατάλληλο για μαγείρεμα")
- ¼ ρεγγάτο
- ¼ φέτα
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε στους 250 βαθμούς σε πάνω κάτω φωτιά.
ΤΙΡ : Μην διστάσετε να την δοκιμάσε ή να την σερβίρετε κρύα, είναι εξίσου νόστιμη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 17018 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |