Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τυρόπιτα χωρίς φύλλο Νο.03 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από MB04   
Δευτέρα, 14/04/08
Πήγα σε μια επίσκεψη την Παρασκευή και η οικοδέσποινα είχε φτιάξει την τυροπιτα που σας γράφω, είναι πολύ νόστιμη – έχει ωραία εμφάνιση – δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας και όπως
θα δείτε είναι απλούστατη στην εκτέλεση.

Η συνταγή είναι όπως ακριβώς μου την έγραψε, οπότε για τα υπόλοιπα αυτοσχεδιάζουμε

Υλικά

  • 2 γιαούρτια αγελαδίτσες
  • 1 ποτήρι του νερού φαρινάπ
  • 5 αυγά
  • 1 βούτυρο μαλακό ή becel (με την ενδειξη ''κατάλληλο για μαγείρεμα")
  • ¼ ρεγγάτο
  • ¼ φέτα

Εκτέλεση

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, τα βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε στους 250 βαθμούς σε πάνω κάτω φωτιά.



ΤΙΡ :
Μην διστάσετε να την δοκιμάσε ή να την σερβίρετε κρύα, είναι εξίσου νόστιμη.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 15500
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (9)
1. 14-04-2008 21:13
 
Mαράκι μου δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να φτιάξω αλλά δεν έτυχε και να δοκιμάσω τέτοια πιτούλα. Νομίζω θα είναι γευστικότατη.  
 
Κάνει κάποιο είδος κρούστας ας πούμε το αλεύρι ή υπερισχύουν τα τυράκια? Πως είναι σαν υφή?
 
rena
2. 15-04-2008 10:11
 
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΙΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΥΚΟΛΗ! ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΤΟΥ :zzz
 
melina
3. 15-04-2008 11:18
 
Εγώ την έφτιαξα πρωί πρωί και μόλις δοκίμασα ένα κομματάκι είναι πολύ πολύ νόστιμη :zzz η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν ότι έβαλα 4 αυγά και πρόσθεσα λίγο πιπεράκι και λίγο δυόσμο.Να 'σαι καλά να μας δίνεις τέτοιες συνταγούλες :) :)
 
xrysa
4. 15-04-2008 11:22
 
Εγώ θέλω να ρωτήσω για το μέγεθος του πυρέξ. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι παχύ, λεπτό ;;??
 
elie
5. 15-04-2008 11:36
 
Πανεύκολη και πεντανόστιμη μου την βλέπω. Θα δοκιμαστεί οσονούπω! ;) 
 
Ευχαρίστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας! :)
 
Pan
6. 15-04-2008 12:22
 
κουκλίτσες μου καλή σας μέρα.  
 
@ Ρενάκι υπερισχύουν τα τυριά γιατί το αλεύριδεν το καταλαβαίνεις στην γεύση, άλλωστε είναι λίγο και χάνεται μέσα στα άλλα υλικά. Θα μπορούσες να πείς ότι γίνεται και ενα είδος κρούστα όταν ξεροψηθεί. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις. 
 
@ Μελινάκι ναι είναι πανεύκολη και 'γω πιτού είμαι!!!!!!!! 
 
@ Χρύσα, βρε θηρίο πότε πρόλαβες και την έφτιαξες, γεια στα χέρια σου. Συμφωνώ μαζί σου με τις αλλαγες που έκανες, μου αρέσει πολύ ο δυοσμός στην τυροπιτα και το τσιμπιμένο πιπεράκι, όσο για τα αυγά έπραξες άριστα!  
Καλοφάγωτο !!!! 
 
@ Ελλη, θα δείς μόλις φτιάξεις το υλικό σε τι πυρέξ πρέπει να το βάλεις, φαντάσου ότι είναι αυτό που ψήνουμε ένα πακέτο πένες για το ρεγκατόνι, όταν ψηθεί να έχει ένα πάχος περίπου 3 δάκτυλα. Καλή επιτυχία και ενημερωσέ μας. 
 
@ Pan, πανεύκολη και όχι μόνο!!! :zzz  
δοκιμασέ την και δεν θα χάσεις !
 
mb04
7. 15-04-2008 16:39
 
Θα την δοκιμάσω.... Να \'σαι σίγουρη! ;)
 
Pan
8. 15-04-2008 16:52
 
θα δοκιμάσω να την ψήσω σε φόρμα του κεικ με την τρύπα στην μέση για να την σερβίρω σαν ..... αλμυρό κεικάκι.
 
MB04
9. 13-10-2009 11:36
 
Φοβερή η πιτούλα σου :zzz Η συνταγή σου έγινε ανάρπαστη στη δουλειά :grin Ενθουσιασμένοι όλοι :roll & ειδικά τα παληκάρια μας τα εργένικα :grin
 
joannoula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 09/10/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός