Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
bookmark 
Συχνές αναζητήσεις

αγκινάρες   αρνάκι   γαρίδες   γεμιστά   γιαούρτι   κολοκυθάκια   κοτόπουλο   κουλουράκια   λαχανικά   μακαρόνια   μανιτάρια   μαρμελάδα   μελιτζάνες   μοσχάρι   μπέικον   μπισκότα   μπριζόλες   ντομάτα   παγωτό   πατάτες   πιπεριές   πορτοκάλι   σοκολάτα   σουφλέ   σπανάκι   τάρτα   τούρτα   τυρόπιτα   φιλέτο   χοιρινό   χταπόδι  

Προτεινόμενος πλοηγός
Μιλφέιγ Νο.04 (των 10 λεπτών) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 33
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τετάρτη, 16/04/08
Ευρετήριο άρθρου
Μιλφέιγ Νο.04 (των 10 λεπτών)
Σελίδα 2
p1010006_400_400

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:
  • 2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ
  • 2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)
  • 6 φλυτζανια φρεσκο γαλα
  • 1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ
  • λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα
Εκτελεση:
  1. τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.
  2. χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.
  3. αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.
p1010002_400
  1. χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.
  2. τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.
  3. αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.
  4. βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.
Σημειωση:Για πιο πλουσια γευση μπορειτε την κρεμα στην καθε στρωση να την αναμειξετε με σαντιγυ.

Καλη επιτυχια!

p1010004_400

Προσθήκη ως Αγαπημένο (86) | Εμφανίσεις: 93102
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (24)
1. 16-04-2008 15:35
 
Φαίνεται τέλειο και δροσερότατο Μαργαρίτα. Ωραία ιδέα τα σφολιατίνια. Ό,τι πρέπει μετά από ένα γεύμα ή και με απογευματινό καφέ! Θα το δοκιμάσω σύντομα!! Ευχαριστούμε :zzz :zzz
 
Maraki
2. 16-04-2008 15:43
 
Aπο τα πρώτα μου γλυκά και πραγματικά πανέυκολο και ελαφρύ ότι πρέπει μετα απο ένα καλό γεύμα ή μια ξαφνική λιγούρα. 
Μπράβο Μαργαρίτα καλά έκανες και μου το θύμησες!
 
al1975
3. 16-04-2008 15:44
 
ε ναι αυτη η ξαφνικη λιγουρα μου το θυμησε και μενα αγγγελικη μου!!!!!καλε κοριτσια τωρα ειδα οτι ξεχασα να πασπαλισω με την αχνη πριν βγαλω τη φωτο ε ενταξει μικρο το κακο...φανταστειτε το :grin :grin
 
margarita79
4. 16-04-2008 16:13
 
Λοιπόν Al1975 δεν θα το ξεχάσεις εύκολα τώρα νομίζω ε? χιχχιχιχιχ 
Μαργαρίτα πράγματι εύκολο και γρήγορο...μπράβο !!!
 
artemis
5. 16-04-2008 16:27
 
Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε πολύ για τη συνταγή θα ήθελα να προτείνω τα εξής σφολιατίνια Bonomi Biscuits. Sfogliatine Glazed τα οποία τα αγοράζεις επίσης απο το Super Market. Επίσις για όσους δεν γνωρίζουν η Μαργαρίτα χρησιμοποίησε αυτα τα σφολατίνια για να τα ζητήσετε συνήθως σε μεγάλα Super Market Bonomi Biscuits. Savoiardi.Καλή επιτυχία.
 
pmarami
6. 16-04-2008 18:19
 
Ωραία και εύκολη η συνταγή σου Μαργαρίτα χρειαζόμαστε και συνταγές που να γίνονται γρήγορα και εγώ την κάνω συχνά, καμμιά φορά βάζω μέσα στην κρέμα κομματάκια φρούτου από κομπόστα ροδάκινο ή φράουλες όπως τώρα που είναι η εποχή τους. :)
 
xrysa
7. 16-04-2008 18:19
 
ΑΚΡΙΒΩΣ!!αυτα ακριβως χρησιμοποιησα και δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεθουν υπαρχουν στα ραφια με τα μπισκοτα το αποτελεσμα του γλυκου ειναι πολυ καλυτερο με τετοιου ειδους σφολιατινια παρα με σφολιατα περα απο το οτι ειναι πεντανοστιμα.επισης ετσι ειναι πολυ ευκολο στο κοψιμο.
 
margarita79
8. 16-04-2008 22:39
 
Μαργαριτούλα μπράβο κουκλα μου!! Φτιάχνω ένα παρόμοιο μιλφειγ που είχα βάλει και στο hungry παλιοτερα μόνο που χρησιμοποιώ τα γνωστά cream crackers (τις γαλλέτες που λέμε). Γίνεται θεϊκό. Με σφολιατίνια δε το έχω δοκιμάσει..θα είναι μια από τις επόμενες δοκιμές μου. Ευχαριστούμε για τη συνταγή, κι άντε η επόμενη να είναι φρουτόκρεμα :) :roll ;)
 
rena
9. 17-04-2008 09:34
 
Ρενάκι, το κάνω ακριβώς όπως η Μαργαριτούλα μας, κάποτε έβαζα και γω κρεαμ κρακερς αλλά απο την ώρα που δοκίμασα με σφολιατίνια, δεν τ'αλλάζω με τίποτα. Όταν αγοράσεις σφολιατίνια να πάρεις αυτά που είναι με ζάχαρη, ταιριάζουν πιο ωραία στο γλυκό.
 
mb04
10. 17-04-2008 09:49
 
ρε συ μαργαρίτα!!!1 τι μας κάνεις πρωί πρωί βρε κόρη!!!!! ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :p
 
melina
11. 17-04-2008 12:58
 
Μιαμ μιαμ λαχταριστο και ευκολο !!!ο ιδανικος συνδυασμος ...
 
joanna
12. 17-04-2008 20:54
 
Έχεις ταλέντο κορίτσι μου!
 
Ranja
13. 18-04-2008 22:13
 
Μαργαριτα ηθελα να σε ρωτησω αν "βρεχεις" καθολου τα σαβαγιαρ.
 
sofiaNY
14. 19-04-2008 12:16
 
sofiaNY προσοχη μην μπερδευτεις δε χρησιμοποοιω σαβαγιαρ αλλα σφολιατινια. 
δεν τα βρεχω καθολου δε χρειαζεται η σφολιατα στο μιλφειγ πρεπει να ειναι τραγανη αν και απο τη δευτερη μερα και μετα μαλακωνει αρκετα!! 
καλη επιτυχια
 
margarita79
15. 29-04-2008 15:43
 
Το εκανα και εγω .. 
 
Ετσι για να φαμε κατι μετα το γευμα του πασχα .. 
 
ωραιο και ελαφρυ .. 
 
Απλα εγω στο μιλφειγ θελω και την κανελτσα μου οποτε πασπαλισα και με κανελιτσα απο πανω ...
 
joanna


Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 25/05/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Διαιτητικό τηγάνι μπάρμπεκιου
Συνεργασίες
Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρα
Το Top στην φιλοξενία