Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μιλφέιγ Νο.04 (των 10 λεπτών) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 34
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τετάρτη, 16/04/08
Ευρετήριο άρθρου
Μιλφέιγ Νο.04 (των 10 λεπτών)
Σελίδα 2
p1010006_400_400

Το ξερω πως εχουμε ηδη αρκετες πετυχημενες συνταγες για μιλφειγ αλλα σας γραφω και τη δικη μου εκδοχη η οποια ειναι παρα πολυ απλη αλλα πολυ πετυχημενη σαν μια πιο γρηγορη λυση.

Υλικα:
  • 2,5 πακετα σφολιατινια απο το σ/μ
  • 2 κρεμες στιγμης γιωτης (ειτε αυτες που γραφουν κρεμα ζαχαροπλαστικης ειτε αυτες που γραφουν για μιλφειγ)
  • 6 φλυτζανια φρεσκο γαλα
  • 1 κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα για να χτυπησουμε σαντιγυ
  • λιγη αχνη για τη σαντιγυ και για το πασπαλισμα
Εκτελεση:
  1. τοποθετουμε μια στρωση σφολιατινια στο πυρεξ μας.
  2. χτυπαμε με το συρμα μας ή το μιξερ το περιεχομενο των φακελων με την κρεμα με το γαλα μας και απλωνουμε μια στρωση κρεμα.
  3. αλλη μια σειρα σφολιατινια και μετα ξανα κρεμα.
p1010002_400
  1. χτυπαμε στην κρεμα γαλακτος σε σαντιγυ με λιγη αχνη και απλωνουμε μια λεπτη στρωση πανω απο την κρεμα.
  2. τριβουμε λιγα απο τα σφολιατινια που μας εχουν περισσεψει με το χερι μας και πασπαλιζουμε την επιφανεια.
  3. αν θελουμε πασπαλιζουμε και με αχνη ζαχαρη.
  4. βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο.
Σημειωση:Για πιο πλουσια γευση μπορειτε την κρεμα στην καθε στρωση να την αναμειξετε με σαντιγυ.

Καλη επιτυχια!

p1010004_400

Προσθήκη ως Αγαπημένο (87) | Εμφανίσεις: 153301
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (24)
16. 02-07-2009 17:25
 
 
 
Χθες το βράδυ με είχε πιάσει μια λύσσα για γλυκό και επειδή δεν προλάβαινα (από τη λύσσα όχι για δεν με έπαιρνε ο χρόνος!) έφτιαξα το μιλφέιγ. Περιττό να σου πω ότι το μισό ταψί έχει ήδη καταναλωθεί! :grin Είναι πανεύκολο και δροσερό (αν το αφήσεις δλδ να παγώσει στο ψυγείο)! :grin :grin
 
Mary
17. 19-07-2010 15:31
 
Απλά τέλειο!!! Δροσερό, γευστικό και ελαφρύ... Ακόμα αναρωτιέμαι πως συγκρατήθηκα και παρέμεινα στο ένα κομμάτι...
 
Linguini
18. 19-07-2010 16:43
 
Ναι εισαι καλα!Χαιρομαι που το βρηκες νοστιμο και ελαφρυ!!!
 
margarita79
19. 03-04-2011 15:05
 
ακριβώς ετσι το φτιαχνω κι εγω , αν και τελευταια με βολευει περισσοτερο η σφολιάτα. Ψήνω τα φυλλα στο φουρνο κανενα 10λεπτο και μετα τα κοβω αναλογα το μεγεθος που θελω να φτιαξω. Επίσης μαζί με την άχνη βαζω και κανελλα.
 
m54
20. 03-04-2011 17:33
 
Ναι σαφως γινεται και με σφολιατα.Ομως εγω προτιμω τα σφολιατινια αφενως γιατι τα βρισκω πιο νοστιμα και αφαιτερου γιατι ειναι πιο γρηγορο και κοβεται και πιο ευκολα νομιζω!
 
margarita79
21. 17-10-2011 20:58
 
Μαργαρίτα μολις το εφτιαξα και βγήκε τελειο:εβαλα και λιγη παραπάνω αχνη στην σαντιγύ και ειναι πεντανοστιμο!Ευχαριστούμε πολύ..και οπως πάντα οι συνταγές σου ειναι φανταστικές
 
konstantinak
22. 17-10-2011 21:02
 
Ευχαριστω πολυ!Καλοφαγωτο!
 
margarita79
23. 05-11-2012 15:20
 
Μαργαριτα μου,σκεψου πως δεν ειμαι φαν του μιλφειγ,ε..αυτο ηταν τελειο!Πολυ ελαφρυ,πολυ ευκολο κ γρηγορο σουπερ για απροοπτο καλεσμα!μπραβο!
 
sugarenia
24. 06-11-2012 13:34
 
Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο!Χαιρομαι που σας αρεσε!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 25/05/10 )