Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Τεχνικές arrow Γενικα για τις μαριναδες
Γενικα για τις μαριναδες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από sofiaNY   
Κυριακή, 20/04/08

Η μαριναδα χρησιμοποιειται για να μαλακωσει το κρεας και συγχρονως να απορροφα αρωματα και γευσεις που θα αναδεικνυονται με το ψησιμο.Το λαδι κανει τους ιστους τρυφερους,ενω το ξιδι,το λεμονι και το κρασι επενεργουν σαν συντηρητικα,οσο για τα μπαχαρικα το εμπλουτιζουν με αρωμα.Η μαριναδα πρεπει να σκεπαζει σχεδον τελειως το κρεας.Επισης,το κρεας πρεπει να γυριζεται κατα διαστηματα,για να μην ξεραινονται τα μερη που εξεχουν απο την μαριναδα.

Προσοχη! δεν πρεπει να χρησιμοποιειτε τη μαριναδα σαν βαση σαλτσας.Η αντιστοιχη σαλτσα που θα συνοδεψει το κρεας καλο ειναι να περιεχει τα ιδια αρωματικα με αυτα της μαριναδας.Μην το παρακανετε με τα εντονα,αλληλοσυγκρουομενα μυρωδικα.

Γενικος κανονας για τις μαριναδες "κοκκινο κρασι για κρεατα,ασπρο για ψαρια και κοτοπουλο".


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 15499
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 10-05-2008 20:41
 
ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ :zzz
 
1952

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 21/04/08 )