Επιλογές μελών
Βασικό Μενού
Γενικα για τις μαριναδες |
Έχει υποβληθεί από sofiaNY | ||||||||||||||||
Κυριακή, 20/04/08 | ||||||||||||||||
Η μαριναδα χρησιμοποιειται για να μαλακωσει το κρεας και συγχρονως να απορροφα αρωματα και γευσεις που θα αναδεικνυονται με το ψησιμο.Το λαδι κανει τους ιστους τρυφερους,ενω το ξιδι,το λεμονι και το κρασι επενεργουν σαν συντηρητικα,οσο για τα μπαχαρικα το εμπλουτιζουν με αρωμα.Η μαριναδα πρεπει να σκεπαζει σχεδον τελειως το κρεας.Επισης,το κρεας πρεπει να γυριζεται κατα διαστηματα,για να μην ξεραινονται τα μερη που εξεχουν απο την μαριναδα. Προσοχη! δεν πρεπει να χρησιμοποιειτε τη μαριναδα σαν βαση σαλτσας.Η αντιστοιχη σαλτσα που θα συνοδεψει το κρεας καλο ειναι να περιεχει τα ιδια αρωματικα με αυτα της μαριναδας.Μην το παρακανετε με τα εντονα,αλληλοσυγκρουομενα μυρωδικα. Γενικος κανονας για τις μαριναδες "κοκκινο κρασι για κρεατα,ασπρο για ψαρια και κοτοπουλο". Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 15499 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 21/04/08 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023