Σελίδα 1 από 2 Αυτη η συνταγη ειναι της Αργυρως και ειναι πραγματικα καταπλικτηκη και ευκολη
ΥΛΙΚΑ
- 2 αυγα
- 2 ποτηρια γαλα φρεσκο
- 7-8 λιαστες ντοματες
- 2 ποτηρια αλευρι μαλακο
- 300 γραμ φετα τριμμενη
- λιγη ριγανη
- αλατι
- πιπερι
- λιγο ελαιολαδο για το ταψι
(τα υλικα ειναι για ενα ταψακι 30 εκατοστων)
Εκτελεση - σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα με το γαλα και το αλευρι να γινουν χυλος
- ριχνουμε λιγο αλατι και πιπερι
- εχουμε προθερμανει το φουρνο στους 170 βαθμους , λαδωνουμε το ταψι και το βαζουμε να ζεσταθει στο φουρνο για 10 λεπτα
- βγαζουμε το ταψι απο το φουρνο και ριχνουμε μεσα το χυλο, βαζουμε επανω τις λιαστες ντοματες, την ριγανη και τη φετα
- ψηνουμε για 50 λεπτα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 30948 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|