Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Τυροψωμο Νο.02 (σαν πιτσα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Πέμπτη, 15/05/08
Ευρετήριο άρθρου
Τυροψωμο Νο.02 (σαν πιτσα)
Σελίδα 2

Αυτη η συνταγη ειναι της Αργυρως και ειναι πραγματικα καταπλικτηκη και ευκολη

ΥΛΙΚΑ
  • 2 αυγα
  • 2 ποτηρια γαλα φρεσκο
  • 7-8 λιαστες ντοματες
  • 2 ποτηρια αλευρι μαλακο
  • 300 γραμ φετα τριμμενη
  • λιγη ριγανη
  • αλατι
  • πιπερι
  • λιγο ελαιολαδο για το ταψι

(τα υλικα ειναι για ενα ταψακι 30 εκατοστων)

Εκτελεση
  • σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα με το γαλα και το αλευρι να γινουν χυλος
  • ριχνουμε λιγο αλατι και πιπερι
  • εχουμε προθερμανει το φουρνο στους 170 βαθμους , λαδωνουμε το ταψι και το βαζουμε να ζεσταθει στο φουρνο για 10 λεπτα
  • βγαζουμε το ταψι απο το φουρνο και ριχνουμε μεσα το χυλο, βαζουμε επανω τις λιαστες ντοματες, την ριγανη και τη φετα
  • ψηνουμε για 50 λεπτα

Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 30948
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (17)
1. 16-05-2008 09:23
 
Πολύ ωραίο, εύκολο και γρήγορο!! 
Θα παρασκευαστεί άμεσα!! 
Μπράβο!!!!
 
Lilly
2. 16-05-2008 13:04
 
Πολύ ωραία η συνταγή που μας δίνεις, sgrav. Αν και η ίδια ακριβώς έχει δημοσιευτεί, αν δεν κάνω λάθος, στις 30/3/08 από τη margarita79, σαν τυρόψωμο-ελιόψωμο. Θα ήθελα, λοιπόν, να επισημάνω την ανάγκη, πριν δημοσιεύσουμε κάποια νέα συνταγή να ελέγχουμε εάν ήδη υπάρχει, για να μην φορτώνουμε το αρχείο συνταγών με τις ίδιες συνταγές, αλλά να μην μπερδευόμαστε και εμείς οι υπόλοιποι που τις διαβάζουμε. Πάνω απ' όλα, όμως, sgrav, Θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για την καλή σου πρόθεση να μοιραστείς αυτή τη συνταγή μαζί μας.
 
katerina
3. 16-05-2008 13:32
 
Κατερινα ποτε μια συνταγη δεν ειναι ακριβως η ιδια με την αλλη και ας εχουν το ιδιο ονομα.Μια μικρη διαφοροποιηση σε υλικο η σε διαδικασια κανει την διαφορα. 
Το προβλημα που βλεπω εδω και καιρο ειναι οτι για να διαβασω μια συνταγη πρεπει να διαβασω ολο τα συγχαρτηρια που δινει η μια στην αλλη οχι γιατι δοκιμασαν να την μαγειρεψουν και ηταν επιτυχης αλλα γιατι ετσι εκτιμουν κατα την κριση τους και ας μην την πραγματοποιησουν ποτε.Ομολογω ειναι πολυ κουραστικο και καθολου χρησιμο. 
Νομιζω οτι εδω μπαινουμε ολοι να διαβασουμε και να μαθουμε μια συνταγη.Το ποσο συμπαθει ο ενας τον αλλον υπαρχει το forum για φιλοφρονησεις. Εδω καλλιτερα να διαβαζουμε τα της συνταγης. 
Αυτο ειναι μια προταση για τους υπευθυνους του site να επεξεργαζονται τις καταχωρησεις να αφηνουν κατω απο τις συνταγες μονο τις παρατηρησεις και οχι ολοκληρο κατεβατο που εχει να κανει με το ποσο χρυσοχερα θεωρει η μια την αλλη. 
ευχαριστω Μιραντα
 
miranda
4. 16-05-2008 13:54
 
Κατά τη γνώμη μου όταν στο τυρόψωμο κάποιος αρέσκεται στο να προσθέτει και, για παράδειγμα, πιπεριές, αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται ξεχωριστή συνταγή. Γι' αυτό υπάρχουν τα σχόλια, ώστε στην ίδια συνταγή να μπορεί κάποιος να προτείνει την εναλλακτική αυτή, και όχι να την καταχωρεί ως νέα συνταγή.  
Τώρα, αν εγώ για παράδειγμα δημοσιεύσω μια συνταγή, θα χαρώ να μου γράψουν σχόλια αυτοί που τη δοκίμασαν, και αν τους άρεσε, γιατί όχι, να μου πουν ότι είναι ωραία, φανταστική, πεντανόστιμη. Στις συνταγές που δοκιμάζω, πάντα γράφω τα σχόλιά μου, γιατί θεωρώ ότι το χρωστώ σε αυτούς που αφιέρωσαν το χρόνο τους για να γράψουν αυτές τις συνταγές.
 
katerina
5. 16-05-2008 14:23
 
Κατερινα συμφωνω απολυτα και ειδικα σεβομαι τον χρονο του καθενος αρκει να μπει στον κοπο οχι μονο να την διαβασει αλλα και να την μαγειρεψει.Σεβομαι ομως και τον δικο μου και αν διαβασεις τις συνταγες ειδικα των δυο τελευταιων μηνων αντι για παρατηρησεις και προτασεις διαβαζεις φιλοφρονησεις .Ασχετα οτι αν φτιαξεις την συνταγη μπορει να μην βγαινει καθολου καλο αποτελεσμα γιατι ηταν μια αντιγραφη απο καπου και απλα καταχωρηθηκε.Σεβασμος λοιπον στον χρονο γενικως......για να μην κανουμε 100 ωρες να διαβασουμε μια συνταγη......Για αγαπες υπαρχει το Forum
 
miranda
6. 16-05-2008 14:38
 
Συγνωμη κοριτσια που επεμβαινω, αλλα έχω την εντύπωση οτι μπορουμε να διαβάζουμε μονο τις συνταγές χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε και τα σχόλια. 'Η κάνω λαθος.... 
Τα σχόλια άλλωστε με μια γρήγορη ματιά ξεχωρίζουν αν είναι μονο φιλοφρονήσεις ή να υπάρχουν και κάποια tips που μπορει να μας εμπλουτίσουν τη συνταγή. 
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη, Ειρήνη
 
IRINI
7. 16-05-2008 14:40
 
Για αυτο το λόγο Μιράντα έχουμε πει πολλες φορες πως αναφέρουμε παντα μα παντα την πηγή της συνταγής και η φιλοσοφία του greek masa είναι οι συνταγες που προτείνουμε να έιναι δοκιμασμένες. 
Και στα 2 μυνήματα σου λες για αγάπες(;) και μας παραπέμπεις στο forum. 
Δεν το καταλαβαίνω και ειλικρινά αν κάποιος κάνει τον κόπο να μοιραστεί μια καλή συνταγή μαζί μας δεν βρίσκω τον λογο να ενοχλεί κάποιον να του πούμε ευχαριστω και να του επαινέσουμε την συνταγή.Αλλωστε όπως θα έχεις καταλάβει το κλίμα εδω είναι φιλικό, πράγμα που το αποδεικνύουν και οι κατα καιρους συναντήσεις μας. 
Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάτω απο κάποια συνταγή πρέπει να γράφονται μόνο επικριτικα σχόλια ή καθόλου σχόλια!!
 
al1975
8. 16-05-2008 14:42
 
κοριτσια δεν ξερω αν πρεπει να ζητησω συγνωμη αλλα πραγματικα δεν ειχα δει την προηγουμενη συνταγη και ποτε δεν μπηκα στη λογικη να σχολιαζω αναλογα με τη συμπαθεια μου η οχι στο καθε μελος γιαυτο παρακαλω τους υπευθυνους του σαιτ να διαγραψουν τη συνταγη να μην κουραζει και υπολοιπους ευχαριστω
 
sgrav
9. 16-05-2008 14:55
 
sgrav δεν υπάρχει λόγος συγνωμης! 
Η Κατερίνα έκανε μια επισήμανση που αφορά όλους για διπλές συνταγες αυτο αποκλειστικά και μόνο.
 
al1975
10. 16-05-2008 15:20
 
sgrav μην ζητας κοπελα μου συγνωμη δεν αφορα καθολου εσενα ετυχε το σχολιο να ειναι στην δικη σου συνταγη.Η παρατηρηση για διπλη συνταγη ειχε γινει στο παρελθον και σε μενα .......Τα σχολια δυστυχως αναγκαζεσαι να τα διαβαζεις γιατι ετσι μαθαινεις και πρατεις καλλιτερα.....και βεβαια σε καθυστερουν αλλα δεν θα το συνεχισω ο καθεις πρατει οπως θελει σε ελευθερη χωρα ζουμε..............
 
miranda
11. 16-05-2008 15:25
 
Kαλό θα ήταν Μιράντα όπως λες να κάνουμε τις αγάπες μας στο forum, καλό είναι και τα όποια παραπονά μας ή υποδείξεις μας να τις κάνουμε εκεί, υπάρχει άλλωστε και σχετική ενότητα.
 
al1975
12. 16-05-2008 15:42
 
εάν μια συνταγή έχει τα ίδια υλικά και την ίδια μέθοδο τότε είναι διπλή,εάν έχει άλλη μέθοδο τότε δεν είναι καθόλου η ίδια.
 
gogo
13. 16-05-2008 15:44
 
εγω al1975 μιλησα γενικα και δεν προσωποποιησα την κουβεντα αλλα επειδη το θετεις ετσι θα σου θυμησω οτι στην ενοτητα δεν υπαρχουν αποχωρησεις ......και ειδικα ανθρωπων που αγαπησαν και πιστεψαν σε αυτη την προσπαθεια και βεβαια δεν εννοω τον εαυτο μου.........και δεν θα απαντησω σε κανενα αλλο σχολιο γιατι η προταση μου ηταν μονο για τα σχολια ( φιλοφρονησεις) και οχι να κανω αντιπαραθεση .
 
miranda
14. 16-05-2008 15:59
 
Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα την απάντηση σου -ειδικά το σημείο για την ενότητα και τις αποχωρήσεις- αλλα δεν είχα σκοπο να την προσωποποιήσω την κουβέντα και σίγουρα δεν είχα σκοπό να κάνω αντιπαράθεση. 
Σε παρέπεμπψα στο φόρουμ όπως παρέπεμψες και εσύ εμας στην κατάλληλη ενότητα για την καλη λειτουργία αυτου του site που όπως σωστα λες φροντίζουμε όλοι οι άνθρωποι που το αγαπήσαμε και το πιστεψαμε.
 
al1975
15. 16-05-2008 16:07
 
κοριτσια λυπαμαι αν μια καταχωρηση εφερε τοση αναστατωση αν κατι με κραταει ενεργο μελος σ αυτο το σαιτ εναι οτι δεν υπαρχει η γκρινια και η μουρμουρα που υπαρχει αλλου δεν θα ηθελα αυτο να συμβει και εδω θα στεναχωρουμε ολους εμας που το πιστεψαμε και το στηριζουμε
 
sgrav


Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 13/09/10 )