Υλικά: - 6 μικρές ντομάτες
- 1 κουτί τόνο
- 3 κροκάδια αυγών ,βρασμένα
- 3-4 φιλετάκια αντσούγιας
- ½ φλιτζάνι φρέσκο βούτυρο
- ½ λεμόνι το χυμό
- 3 κουταλιές άσπρο κρασί
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι πιπέρι
- Φιλετάκια αντσούγιας Ελιές Φύλλα μαρουλιού(για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση: - Ανοίγουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε αρκετό από το εσωτερικό τους.Τις πασπαλίζουμε με αλάτι και τις αφήνουμε αναποδογυρισμένες να στραγγίξουν.
- Βάζουμε στο μπλέντερ τον τόνο τα κροκάδια 3 – 4 φιλετάκια αντσούγιας το βούτυρο το λεμόνι και το κρασί και αφήνουμε να χτυπηθεί ωσότου πολτοποιηθεί.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό και λίγο πιπέρι.
- Γεμίζουμε με το μείγμα τις ντομάτες και γαρνίρουμε με τα φιλετάκια της αντσούγιας και ελιές.
- Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα μαρουλιού.
Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 9226 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |