Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φιλέτο της φωτιάς Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xanthibax   
Δευτέρα, 19/05/08
ΥΛΙΚΑ
  • 4 Φιλέτα 200 γρ το καθένα
  • 2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
  • 30 γρ βούτυρο
  • 6 κουτ σούπας μπράντυ
  • 4 κουτ γλυκού μαύρο ή πράσινο πιπέρι σε κόκκους
  • αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Βουτάμε τα φιλέτα στο χοντροκομμένο πιπέρι που έχουμε χτυπήσει στο γουδί.
  • Ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε μεγάλο τηγάνι.
  • Ψήνουμε τα φιλέτα από κάθε πλευρά 3 – 4 λεπτά αν τα θέλουμε καλοψημένα.
  • Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι.
  • Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά . Βάζουμε μέσα τα φιλέτα με το ζωμό τους να ζεσταθούν λίγο. Σε μια κουτάλα ζεσταίνουμε το μπράντυ ,το ανάβουμε και περιχύνουμε με αυτό τα φιλέτα. Ανασηκώνουμε λίγο τα φιλέτα ώστε το μράντυ να πάει παντού .
  • Αφήνουμε το ποτό να σβήσει μόνο του και σερβίρουμε αμέσως.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4027
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 08/02/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός