Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαρμελάδα φράουλο-ακτινίδιο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από nika   
Τρίτη, 20/05/08
Υλικά
  • 750 γρ. φράουλες κόκκινες
  • 250 γρ. ακτινιδια
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 2 κ. σ. Χυμό λεμονιού
Τι κάνω

Κόβω τις φράουλες κ τα ακτινιδια σε κομμάτια και τις αφήνω 2 ώρες με τη ζάχαρη εκτός ψυγείου. Τις βάζω στη φωτιά , βράζω σιγά για 15΄ περίπου και ξαφρίζω. Στη συνέχεια ρίχνω το λεμόνι και βράζω άλλα 10-15 λεπτά μέχρι να πήξει. Αυτό είναι!! Τη βάζω σε αποστειρωμένα βάζα αφήνω να κρυώσουν αναποδα και την αποθηκεύω στό ψυγείο.
Εαν θέλετε αντικαταστείσετε τις φράουλες μόνο με ακτινίδια.
γλυκόξινη γεύση!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 7032
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 24-05-2009 01:29
 
Αυτό ακριβώς έψαχνα. θα τη δοκιμάσω σύντομα, αλλά αν η ποσότητα σε φράουλες είναι μικρότερη ( 2 κεσεδάκια εμπορίου) πως θα υπολογίσω τη ζάχαρη;
 
roi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 22/03/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός