Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Μπακαλιάρος πλακί με σταφίδες και κρεμμύδια
Μπακαλιάρος πλακί με σταφίδες και κρεμμύδια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xanthibax   
Παρασκευή, 23/05/08
Μιά συνταγή γεμάτη αναμνήσεις. Ένα φαγητό που άρεσε πολύ στον μπαμπά μου να το μαγειρεύει ο ίδιος.
ΥΛΙΚΑ
  • 1 Φιλέτο παστού μπακαλιάρου
  • 3 κρεμμύδια
  • 1 φλιτζάνι σταφίδες
  • Αλάτι πιπέρι φρεσκοκομμένο
  • Λάδι 1 φλιτζάνι του τσαγιού
  • 2 ντομάτες γινωμένες η ντοματάτια ψιλοκομμένα κονσέρβας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβω το μπακαλιάρο σε κομμάτια και τον ξαρμυρίζω από την προηγούμενη μέρα αλλάζοντας το νερό 4 – 5 φορές

Σε ταψί η πυρέξ που σκεπάζει στρώνω τα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες και τοποθετώ από πάνω τα κομμάτια του μπακαλιάρου. Σκορπίζω παντού τις σταφίδες και περιχύνω με τις ψιλοκομμένες ντομάτες. Αλατίζω ελαφρά , αρκετό πιπέρι ( του ταιριάζει) και περιχύνω με το λάδι

Ψήνω στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9001
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 24-05-2008 09:01
 
Δεν τον έχω δοκιμάσει ποτε στο φουρνο τον κάνω κλασσικά τηγανητό με σκορδαλιά . Ωραια ιδεα ευχαριστουμε .
 
florax

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 30/03/10 )